VI SÆTTER
​EN ÆRE I
​ORDENTLIGT
​HÅNDVÆRK​

RENOVERING OG UDSKIFTNING AF GULVE UDFØRES AF ERFAREN GULVMAND

​​Trænger gulvene i din bolig til at blive udskiftet eller renoveret, og leder du efter et erfarent gulvfirma, der kan stå for opgaven, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Hilbig er vi blandt andet eksperter inden for udskiftning og renovering af gulve, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for kunder i Valby, Rødovre, Hvidovre og andre omkringliggende områder.

FÅ RÅDGIVNING OMKRING VALG AF TRÆGULV

Et nyt trægulv kan give din bolig et helt nyt udtryk. Er det tid til noget forandring i hjemmet, kan det være en god ide at begynde med gulvene, hvad enten det drejer sig om en komplet udskiftning eller blot renovering af gulve. I forbindelse med lægning af et helt nyt gulv bør du dog nøje overveje, om du har brug for træsorter, der er slidstærke, eller om det for eksempel er lys og lethed i rummet, der skal prioriteres.

Det er ikke en rådgivning, du kan få i et byggemarked. Hvis du ønsker det perfekte gulv, skal tømreren komme hjem til dig, så I kan tale om dine behov, og tømreren kan se huset eller lejligheden.

HVAD KOSTER UDSKIFTNING AF GULVE?

Der er meget stor forskel på, hvor meget udskiftning af gulve koster. Prisen afhænger nemlig blandt andet af følgende faktorer:

  • Hvor mange kvadratmeter gulv der skal udskiftes
  • Hvilken gulvtype og træsort du vælger
  • Om du selv har indkøbt gulvet, eller om vi skal indkøbe det for dig

Når du vælger at lade os stå for arbejdet i forbindelse med udskiftning af gulve i din bolig, kan du altid forvente at få et professionelt resultat i højeste kvalitet til en billig pris.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM UDSKIFTNING OG RENOVERING AF GULVE

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på at få lagt et nyt trægulv? Eller skal vi stå for en renovering af dine gulve? Så ring til os på 26 29 29 50.

Hilbig er din tømrer i Valby og omegn, og vi er vant til at rådgive om de forskellige farver og træsorter. Vi kommer gerne forbi, så vi kan snakke om, hvad der passer bedst til dit hjem. Når vi har været forbi, sender vi et gratis og uforpligtende tilbud.

Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD.

divider

Har du spørgsmål eller ønsker en billig pris? Kontakt os nu – vi vender tilbage inden for 2-3 arbejdsdage. Vi snakkes!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HILBIG HÅNDVÆRK APS

Danshøjvej 40
2500 Valby
Klik her for rutevejledning

Tlf: +45 26 29 29 50
E-mail: kontakt@hilbig.dk

Cvr: 31494389

ÅBNINGSTIDER

Man – Fre: 07:00 – 16:00
Lør – Søn: Lukket

GARANTI

Vores medlemskab af BYG er din forsikring, hvis der mod forventning sker uheld eller skader under arbejdet.