OM OS

Mangler du nye vinduer eller døre? Skal taget skiftes eller loftet udnyttes så kontakt Hilbigs tømrerfirma i Valby!

Hvem er vi?

Hilbig er et tømrerfirma beliggende i Valby. Tømrerfirmaet er ejet af Jakob Hilbig som startede firmaet op i 2003.

Jakob besluttede at starte op som selvstændig på flere opfordringer fra bekendte og kolleger, der ved selvsyn havde set resultaterne af Jakobs tømrerarbejde. Som årene er gået, er firmaet vokset, og der er nu ansat et par svende og en lærling.

Hilbig er et seriøst tømrerfirma, der vægter kvalitet, kundetilfredshed og kommunikation meget højt. Vi ved, at kunderne kun kommer tilbage til os og anbefaler os til andre, hvis vi formår at skille os ud fra andre tømrerfirmaer.

Når du tager kontakt med Hilbig, vil du derfor opdage, at vi er meget omhyggelige lige fra tilbudsfasen, og indtil vi har bygget færdigt og ryddet ordentligt op efter os.

Fra vores base i Valby servicerer vi hele Storkøbenhavn med tømrerarbejde, og vi hjælper også gerne dig!

Hvad kan vi?

Når man har brug for hjælp fra en tømrer, så er det selvfølgelig vigtigt at vælge en, der har forståelse for det arbejde, der skal udføres, men han skal også have forståelse for, at kunden ikke nødvendigvis har fat i professionelle håndværkere ret ofte.

Tømreren skal med andre ord, kunne sætte sig i kundens situation og foretage den nødvendige rådgivning i valg af løsninger og materiale, og det kan Hilbig.

Vi har i 12 år hjulpet kunderne, i forbindelse med ønsker om nye døre og vinduer, eller hvis de skal have lagt nyt tag. Herudover løser vi alle andre former for tømrerarbejde som f.eks. ordne gulve, vægge og lofter, eller installere nyt køkken.

Vores bestræbelse på altid at opføre os professionelt ude hos kunden, være høflige og rydde op efter os, samt naturligvis udføre vores arbejde i høj kvalitet, har betydet mange flotte anmeldelser på “Anmeld håndværker”

Få et detaljeret tilbud

HILBIG HÅNDVÆRK APS

Danshøjvej 40
2500 Valby

 • I 1998 blev jeg uddannet tømrer, og allerede i 2003 startede jeg som selvstændig tømrer i valby. Jeg har altid haft stor interesse i at møde og arbejde med mennesker. Jeg bruger rigtig meget tid på at videreudvikle mig personligt, og søger hele tiden viden og nye måder at gøre tingene på. Det er vigtigt for mig, ikke bare at udføre opgaven, men udfordre den og tænke kreativt – naturligvis, altid i samspil med kunden og mine gode kollegaer.
  JAKOB HILBIG
  TØMRERMESTER
 • Jeg er tømrersvend hos hilbig. Jeg har arbejdet for jakob siden 2004. Det bedste for mig, som tømrer er, at jeg kommer rundt til mange forskellige kunder i hele storkøbenhavn. opgaverne kan både være store og små, men det afgørende for mig er altid, når opgaven er færdig, at kunden er glad og tilfreds. Fritiden bruges på fodbold, hvor begge mine 2 drenge er aktive. Selv spiller jeg også noget veteranfodbold.
  JIMMY JENSEN
  TØMRER
 • Tekst kommer snart.
  RASMUS MARTENSEN
  TØMRER