-->

VI SÆTTER
​EN ÆRE I
​ORDENTLIGT
​HÅNDVÆRK​

TAGRENOVERING, LÆGNING AF NYT TAG OG ANDET TAGARBEJDE UDFØRES

​​Er taget utæt, og skal det renoveres, eller er det blevet tid til at få lagt nyt tag på huset? Så kan vi hos Hilbig hjælpe dig. Vi er eksperter i tagarbejde, og vi løser blandt andet opgaver for kunder i Valby, Hvidovre, Rødovre og resten af Storkøbenhavn.

FÅ DEN RETTE RÅDGIVNING I FORBINDELSE MED DIT TAGARBEJDE

Skal taget udskiftes eller renoveres, så vil et godt råd altid være at finde en, der kan rådgive dig til at vælge det, der passer bedst til ejendommen – og til din pengepung.

Der findes mange forskellige typer tagbelægning, hvoraf et tegltag og eternittag er de mest foretrukne, men måske er det en helt anden slags tag, der passer bedst til din ejendom. Selve tagkonstruktionen betyder også meget, da ikke alle undertag er bygget til at kunne bære en tung tagtype.

Med andre ord – overvejer du at få et nyt tag, skal du sikre dig, at rådgivningen er på plads.

Din tømrer I Valby – Jakob Hilbig – kommer gerne forbi og rådgiver dig omkring valget af tag. Vi har i 12 år rådgivet vores kunder omkring tag og tagkonstruktioner i hele København.

Vi er medlem BYG Garanti og har dermed en forsikring, der dækker vores tagarbejde, hvis der mod forventning går noget galt under udførelsen.

Når vi går i gang med en tømreropgave, uanset om der er tale om nyt tag, en tagrenovering eller en helt anden form for tagarbejde, fokuserer vi på god kommunikation i tilbudsfasen samt høj kvalitet i udførelsen, hvilket vores mange gode anmeldelser bevidner.

HVAD KOSTER ET NYT TAG?

Spørgsmål som hvad koster et nyt eternittag eller hvad koster et nyt tegltag afhænger blandt andet af:

  • Hvilket tagmateriale du vælger
  • Hvor stort taget er
  • Om der skal lægges nyt undertag.

HVAD KOSTER EN TAGRENOVERING?

Du kan typisk få udført en tagrenovering til en billig pris i forhold til, hvad det koster at få lagt et nyt tag på huset. Her afhænger vores priser i høj grad af, hvor omfattende en tagrenovering der er nødvendig, og hvilken type tag du har på huset.

KONTAKT OS OG INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD ELLER FÅ RÅDGIVNING

Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde, så ring til os på 26 29 29 50, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vores tagdækker kan komme forbi og vurdere omfanget af opgaven. Når vi har været forbi, sender vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for kompetent rådgivning.

KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD.

divider

Har du spørgsmål eller ønsker en billig pris? Kontakt os nu – vi vender tilbage inden for 2-3 arbejdsdage. Vi snakkes!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HILBIG HÅNDVÆRK APS

Danshøjvej 40
2500 Valby
Klik her for rutevejledning

Tlf: +45 26 29 29 50
E-mail: kontakt@hilbig.dk

Cvr: 31494389

ÅBNINGSTIDER

Man – Fre: 07:00 – 16:00
Lør – Søn: Lukket

GARANTI

Vores medlemskab af BYG er din forsikring, hvis der mod forventning sker uheld eller skader under arbejdet.