-->

VI SÆTTER
​EN ÆRE I
​ORDENTLIGT
​HÅNDVÆRK​

RENOVERING AF LOFT – TRÆ, GIPS ELLER PLADER

KVALITET OG KUNDETILFREDSHED ER ALTID I FOKUS

Er det blevet tid til renovering af loft? Hos Hilbig laver vi alle former for tømreropgaver, og vi renoverer også lofter. Vi arbejder primært for privatkunder i blandt andet Valby, Hvidovre, Rødovre og omegn, og vi ordner også gerne dine lofter.

Vi lægger stor vægt på kommunikation, kvalitet og kundetilfredshed. Derfor er vi omhyggelige hele vejen fra tilbudsfasen til det færdige resultat. Samtidig sørger vi for at rydde ordentligt op efter os.

VI RÅDER OG VEJLEDER OM VALG AF MATERIALER

Vi har stor erfaring med alle former for moderniserings- og renoveringsopgaver, og vi har også stor erfaring med lofter.

Der er mange muligheder, hvis du ønsker renovering af loft. Du kan for eksempel vælge hvide gipspladelofter med filt, du kan vælge lyddæmpende plader, eller du kan vælge forskellige former for trælofter.

Der er i det hele taget et væld af muligheder, når du skal have et nyt loft, og vi hjælper dig gerne på vej med råd og vejledning. Dermed kan du se frem til en løsning, som du bliver glad for.

Vi er naturligvis medlem af BYG Garanti, og det er din garanti for, at du får et udført professionelt tømrerarbejde, som er af højeste kvalitet.

HVAD KOSTER RENOVERING AF LOFT?

Vores priser for renovering af loft afhænger blandt andet af, om der er tale om en total udskiftning af loft, eller om det er en mindre renovering. Det kan altid betale sig, at det bliver gjort ordentligt, når vi alligevel går i gang. Du kan naturligvis forvente et professionelt resultat, som er i højeste kvalitet og til en billig pris, når du bruger os.

Kontakt os for at høre mere – vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at få en snak om dine ønsker og drømme. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på den ønskede tømreropgave.

KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD.

divider

Har du spørgsmål eller ønsker en billig pris? Kontakt os nu – vi vender tilbage inden for 2-3 arbejdsdage. Vi snakkes!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HILBIG HÅNDVÆRK APS

Danshøjvej 40
2500 Valby
Klik her for rutevejledning

Tlf: +45 26 29 29 50
E-mail: kontakt@hilbig.dk

Cvr: 31494389

ÅBNINGSTIDER

Man – Fre: 07:00 – 16:00
Lør – Søn: Lukket

GARANTI

Vores medlemskab af BYG er din forsikring, hvis der mod forventning sker uheld eller skader under arbejdet.